2008. április 22., kedd

2008. április 21., hétfő

Parafenomén

Nos, megihletődve a TV2-őn futó Kiválasztott c. műsortól írom e sorokat, mint álhíreket Bulváros hírei között.



Az eltérült golyó
A férfi szombaton este akart véget vetni életének. Halántékához szorította pisztolyát és elsütötte a fegyvert. A golyó azonban gellert kapott, így életben maradt.

Az elgörbült végű pisztolyt azóta mutogatja.



Csodálatos ágyszaporítás

Egy éjszaka alatt visszatértek a János Kórház betegosztályaira azok az ágyak, amelyeket még Horváth Ágnes minisztersége alatt hordtak le a pincébe, ágyleépítés címén. Az ominózus éjszakán ügyelő nővérek és orvosok azonban semmi különlegeset nem észleltek, és csak a Grace Klinika című könnyű kis sorozatot nézték a tévében. Több beteg szerint viszont a sorozatban megjelenő új szereplő, egy magát mentalistának nevező beteg hatására jelentek meg az ágyak a kórtermekben. Jelenleg a sorozat jövő heti adására várnak, hátha visszamennek az ágyak maguktól is a pincébe.



Doktor Haus a tévéből is gyógyít!
Lapzárta után érkezett a hír, hogy Sz. Mihály és felesége az eheti Haus sorozat végére kigyógyultak a már régóta tartó influenzájukból és a gyerek aranyhörcsöge is újra boldogan futkározik ketrecében. Nagyon meglepte őket az eset, de elhatározták, hogy mostantól elkezdik nézni a Gazdagok és Szépek című szappanoperát is, mit lehet tudni….



Fundamentalista

Egy biztosítótársaság alkalmazottja ezer életbiztosítást kötött egy nap alatt. Mint utólag elmondta, így akarta bizonyítani mentalista képességeit, mert amikor a tv show-ra jelentkezett, nem vették fel.
Jelenleg az egyik nagyobb párt kérte fel őt, hogy legyen a szóvivőjük. Csak belenéz a kamerába és azt mondja: "Nincs kormányválság, nincs kormányválság."

Bulváros


Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim!

Egy valóságos ország kitalált városkájának, fiktív lapja, a Bulvárosi Hírek. Itt a valóság jótékonyan keveredik a fikcióval, mely erősen hat a rekeszizmokra is (remélem) (visszajelzés kötelező) (körmönfont kritikusok kíméljenek). Remélem, hogy rendszeresen vissza-visszatérhetek majd Bulváros híreivel.