2010. március 23., kedd

Fizetetlen politikai hírdetés







Szavazz te is SzuperEndre pártyára! Vessünk csak egy szempillantást ezekre a kanpányfotókra? SzuperEndre munkahelyeket teremt és a kórházakat is megvédi, láthattyuk a legfelső képeken. Ezen kívül a gyerekeket is nagyon szereti és segíti az órák jó hangulatát! SzuperEndre nem csak vigyáz a rendre, hanem új épületeket is épít, hogy még több munkahelyet teremcsen! Külön kiemelten vigyáz a magyar földre, hogy az idegen kézbe ne kerülhessen!

2010. március 22., hétfő

Ceruzagyusza - Szimplán rajzok

Most már annyi karikatúra pályázat van, hogy az ember azt sem tudja hová rajzoljon. De ez jó! Most itt a legújabb: az "Állandó, Országos Képregény és Karikatúra pályázat", ami havonta frissül új témákkal. Én ezt a rajzot küldtem be. Ideklikk és látható a részletes pályázat.

2010. március 21., vasárnap

Megkésett jelentés


Szóval volt két karikatúra kiállítás és verseny, amelyen én is részt vettem. Az egyik Füleken nyílt, még március 12-én és a téma húsvét volt, míg a másik két napra rá nyitott Százhalombattán a Matrica Múzeumban. Utóbbiban Bacsa Gergő első helyezettként vehette át díját, második lett Kelemen István. A harmadik befutó pedig Gyöngy Kálmán volt. A Rádió6 különdíját Weisz Béla nyerte. Ideklikk bővebb információkért. Ide pedig a megnyitóról készült képekhez. Ide meg szimplán, ha valaki kíváncsi az összes rajzra. Füleki kiállítás megnyitóra sajnos nem tudtam elmenni, legnagyobb sajnálatomra, mivel én voltam az első helyezett. Az itt látható rajzom nyerte el a zsűri tetszését (címe: Hűvös április). Egyébként 60 szlovák és 60 magyar karikatúra érkezett a kiállításra, ami első alkalommal igen szép mennyiség. Mindkét kiállítás április közepéig látható.